Tjänster

Sand- och vattenkonst tillämpas i många variationer och metoder. Aqua Sand Art erbjuder

VATTENMÅLNING OCH SANDANIMATION FÖR OLIKA FEST/FESTIVALER

Julföreställning Nötknäpparen

Om du vill ha något speciellt på ditt bröllop, jubileum, barnkalas eller överaska dina nära och kära – då är detta för dig! Aqua- och Sandanmation är perfekt för att göra din fest helt unik. Love Story, sagor, gratulationer målas live under festen eller ett event och lyfter fram det som är centralt på ett spännande och känslofullt sätt. Framförandet skapar närvaro och stämning medan en animatör målar till musik eller en personlig berättelse/historia/saga. Live-animationer kan vara personliga eller kopplas till flera karaktärer såväl som till ett företag eller plats.

En saga för barnkalas

Uppträdande på Mångfaldsfestival i Sigtuna Kommun

Sand- och vattenanimationer bokas senast 2 månad innan planerad fest/evenemang. När det gäller en festival bokas programmet 6 månader innan. 

SANDANIMERAD REKLAM/ LOGOTYP

Du som privatperson eller företagare kan beställa reklamproduktion med sand- eller vattengestaltning: reklamfilm eller logotyp. 

Beställning via

GRATULATIONS VIDEOKORT

Gratulations videokort på födelsedag

Internationells kvinnodag

SANDANIMERAD PORTRÄTT

Känns det omöjligt att rita ett porträtt av sand? Aqua Sand Art gör det möjligt. Du kan beställa ett porträtt tryckt på kanvas eller som videofilm där man följer hela processen.

Alfred Nobel

Astrid Lindgren

KONSERT MED LEVANDE MUSIK MED SAND ELLER VATTENMÅLNING

Sandanimation

Aqua Sand Art samarbetar med olika musikband och sångerskor/sångare där aqua och sand art kan vara som bakgrund och allt målas live. Starka känslor väcks när klassisk musik framförs live tillsammans med vattenmålning eller sandanimation.

Följ vår evenemangskalender för att hålla dig uppdaterad om våra evenemang.

Vattenmålning Ebru

Uppträdande på ett bröllop

BERÄTTARFÖRESTÄLLNING MED SANDANIMATION

Aqua Sand Art gör sandanimerade föreställningar för olika scenformat med olika tema som passar för alla åldrar. Vi har spelat på teaterscener, konferensanläggningar och kyrkorum. 

Snödrottningen 

Sjöjungfrun 

Sandanimerad julföreställning ”Nötknäpparen”

Tablut – Anna av Novgorod

Följ vår evenemangskalender för att hålla dig uppdaterad om våra evenemang.

WORKSHOPS

Aqua Sand Art erbjuder olika åldersgrupper att lära sig sand- och vattenkonst. Dessa är perfekta workshops för dig som är nyfiken på att lära dig marmorera papper genom en unik papperskonst eller skapa din egna historia som du ritar på ett sandbord.

Presentations video

Workshop i vattenmålning EBRU

På en workshop i papersmarmorering (Ebru) lär du dig processen och experimenterar med olika tekniker för att skapa både traditionella turkiska mönster och egna spännande kreativa motiv som blommor, vågor, djur etc. Vi går igenom olika ebrutekniker samtidigt som vi skapar tillsammans i lugn och ro, vilket tar oss bort från vardagens stress för en stund. DU kommer även få ta del av historik och fakta om tekniken och ebrufilosofi samt skillnaden på traditionell Ebru och modern vattenkonst. Vi har ebruworkshop i olika tema: mönster, blommor, levande ebru, marmorera t-shirt, marmorera gips och trädfigurer, marmorera din egen halsduk

Workshop i Sandmålning

På workshop i Sand Art – kommer du att lära dig olika metoder för att kunna rita med sand på ett ljusbord, skapa berättelser ur din fantasi och känslor. Du kan sedan överraska dina kära och nära eller gratulera någon på födelsedagen med dina alster. Vi ska teckna sandbilder i olika tema, ta bild på dem som du sen kan du trycka på tex kanvas så det blir tavlor med din sandkonst. Vi kan också filma det du gör och redigera video så att du får en sandanimerad film ( saga, love story, gratulationskort…) som du gjort själv. Pris från 350 kr ex moms Om du vill gå på en privat kurs i Sandanimation och/eller Vattenmålning Ebru så kontakta oss via info@aquasandart.se

Boka oss