För offentlig sektor

FÖRESTÄLLNING/WORKSHOP FÖR SKOLOR/FÖRSKOLOR/ÄLDREBOENDE

Aqua Sand Art presenterar en ny föreställning utformad för skolor/förskolor med sand- och vatten art. Berättande föreställningar för ungdomsprojekt 

HISTORISKA PROJEKT MED SANDANIMATION FÖR KOMMUNER OCH MUSEUM

Projekt med Mariakyrka i Sigtuna om den heliga Anna av Novgorod.  

Alla länder har sina unika historier och det är ett kulturarv som måste överföras från generation till generation. I modern tid läser man mindre och mindre … lyssnar mest och tittar på filmer. Men med vilket innehåll? Historiska berättelser kan ibland vara tråkiga för t ex ungdomar men det beror på sammanhang och gestaltning. 

Alla kommuner har sin egen historik som kanske skulle vara intressant att lyfta fram genom en sandanimerad berättarföreställning eller video.

 Kyrkor har också sin historik som en samlande punkt som spelar stor roll i Sveriges uppbyggnad och politik genom tiderna. Sandanimerade föreställningar väcker till eftertanke och stannar kvar i vårt minne eftersom dess berättarform är så annorlunda. 

Mångfaldsfestival i Sigtuna Kommun 2019/11/17

 Så kontakta oss vid intresse.

WORKSHOP FÖR PEDAGOGER I SAND OCH VATTENKONST

Det är ingen nyhet att barn tycker om att leka med sand och vatten. När barnen leker t ex med sand utvecklas motorik. I moderna skolor/förskolor finns tillgång till sand och vatten och många förskolor jobbar med det i olika naturprojekt. 

Visste ni att man kan rita en ekorre på ett sandbord eller måla på vatten, fantisera och skapa berättelser tillsammans med barn? Aqua Sand Art erbjuder pedagoger/barnskötare att gå en 

kurs/fortbildning där de får lära sig olika tekniker att måla och skapa med sand och vatten.

KONCERT MED LEVANDE MUSIK OCH VATTENMÅLNING

Boka oss

UTRUSTNING FÖR SANDART OCH VATTENMÅLNING FÖR SKOLOR OCH FÖRSKOLOR

Vi producerar och säljer speciella bord och material för sand- och vattenanimation i olika storlekar.